Maca Papučarica u projektu nabave školskih ormarića

Pomozite nam da nabavom školskih ormarića opremimo i uljepšamo našu malu školu!
Maca Papučarica u projektu nabave školskih ormarića

Pomozite nam da nabavom školskih ormarića opremimo i uljepšamo našu malu školu!

OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice
Sakupljeno 10,400.00 KN od 10 podržavaoca
  • 17%

17 % od 60,000.00 KN

Zašto smo pokrenuli projekt kupnje ormarića u OŠ?

OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice broji 199 učenika u 12 razrednih odjela. Nastava se odvija u dvije smjene, te smo prostorno vrlo ograničeni. Po hodnicima se nalaze vješalice za odjeću i klupice za odlaganje obuće koje nisu dostatne za sve učenike, te su često prenatrpane i djeci nepregledne, a hodnici izgledaju neuredno. Djeca zametnu stvari pa ih ne mogu pronaći. Traženje stvari potraje te ne stižu na vrijeme na prijevoz. Kupnjom ormarića riješili bismo prostorne probleme kao i probleme same djece.

Što to znači za vašu i našu djecu?

Suvremeno opremljeni hodnici osigurat će sustavan način poticanja učenika na njihov estetski, društveni, moralni i duhovni razvoj u skladu s njihovim sposobnostima i sklonostima za održavanje reda vlastitog prostora, te  odgajati i obrazovati učenike u skladu s vlastitim sposobnostima u  osposobljavanju za življenje  stvaranja vlastitog reda u svom svijetu kao i poštivanje tuđeg. 

Što očekujemo od vas? 

Osnovna škola moli  pomoć mještana, roditelja, poduzetnika i svih ljudi dobre volje da nam pomognu u nabavci i montaži garderobnih ormarića kako bismo djeci omogućili nesmetano odlaganje odjeće, obuće, knjiga i ostalog pribora. Time djecu učimo odgovornoj brizi za kako školsku tako i svoju imovinu.

Što vam mi obećavamo? 

Obećavamo da ćemo, i učitelji i djeca, pomoći u realizaciji projekta uključivanjem u razne manifestacije, sajmove, priredbe i događanja ,te se kao pravi poduzetnici u sklopu Učeničke zadruge marljivim radom i trudom pobrinuti da garderobni ormarići krase naše hodnike i čuvaju naše stvari. Donacije možete izvršiti bankovnim karticama putem online platnog sustava ili izravnom uplatom na žiro račun škole: (Adresa: Strmečka cesta 5a, 49244 Stubičke Toplice, IBAN: HR5323600001102094695, Zagrebačka banka d.d., Opis/naznaka: „Donacija“ i Vaš kontakt telefon ili e-mail) 

Julije Domac
Kristijan Oremuš
ŽELJKO BENGER
Branko Ferenčak
Anonimni donator
Zrinka Košić Bosnar
Sergej-Augustin Erdelja
Vlatka Cerovečki
Katarina Matuša-Ljolje
Ivana Benković

Donacija 30kn 30.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole u digitalnom obliku i objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole.

Doniraj 30.00 KN

Donacija 50kn 50.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole u digitalnom obliku, objavu Vašeg imena na darivateljskoj listi i didaktičko edukativnu slagalicu.

Doniraj 50.00 KN

Donacija 100kn 100.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole, objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole, a darovat ćemo Vam i tradicijsku lutku, rad naših učenika.

Doniraj 100.00 KN

Donacija 200kn 200.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole u digitalnom obliku, objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole kao i likovni rad učenika.

Doniraj 200.00 KN

Donacija 500kn 500.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole u digitalnom obliku, objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole, a nagradit ćemo Vas i tradicijskim vezom učenika škole.

Doniraj 500.00 KN

Donacija 1000kn 1,000.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole u digitalnom obliku koju ćemo Vam dodijeliti prigodom Dana škole, objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole, školskom listu i u medijima. Darovat ćemo Vam i školski list Maksić te ulaznicu za utrku Snježne kraljice (poklon Općine Stubičke Toplice).

Doniraj 1,000.00 KN