Maca Papučarica u projektu nabave školskih ormarića

Pomozite nam da nabavom školskih ormarića opremimo i uljepšamo našu malu školu!
Maca Papučarica u projektu nabave školskih ormarića

Pomozite nam da nabavom školskih ormarića opremimo i uljepšamo našu malu školu!

OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice
Sakupljeno 62,330.00 KN od 58 podržavaoca
  • 104%

104 % od 60,000.00 KN

Zašto smo pokrenuli projekt kupnje ormarića u OŠ?

OŠ Vladimir Bosnar Stubičke Toplice broji 199 učenika u 12 razrednih odjela. Nastava se odvija u dvije smjene, te smo prostorno vrlo ograničeni. Po hodnicima se nalaze vješalice za odjeću i klupice za odlaganje obuće koje nisu dostatne za sve učenike, te su često prenatrpane i djeci nepregledne, a hodnici izgledaju neuredno. Djeca zametnu stvari pa ih ne mogu pronaći. Traženje stvari potraje te ne stižu na vrijeme na prijevoz. Kupnjom ormarića riješili bismo prostorne probleme kao i probleme same djece.

Što to znači za vašu i našu djecu?

Suvremeno opremljeni hodnici osigurat će sustavan način poticanja učenika na njihov estetski, društveni, moralni i duhovni razvoj u skladu s njihovim sposobnostima i sklonostima za održavanje reda vlastitog prostora, te  odgajati i obrazovati učenike u skladu s vlastitim sposobnostima u  osposobljavanju za življenje  stvaranja vlastitog reda u svom svijetu kao i poštivanje tuđeg. 

Što očekujemo od vas? 

Osnovna škola moli  pomoć mještana, roditelja, poduzetnika i svih ljudi dobre volje da nam pomognu u nabavci i montaži garderobnih ormarića kako bismo djeci omogućili nesmetano odlaganje odjeće, obuće, knjiga i ostalog pribora. Time djecu učimo odgovornoj brizi za kako školsku tako i svoju imovinu.

Što vam mi obećavamo? 

Obećavamo da ćemo, i učitelji i djeca, pomoći u realizaciji projekta uključivanjem u razne manifestacije, sajmove, priredbe i događanja ,te se kao pravi poduzetnici u sklopu Učeničke zadruge marljivim radom i trudom pobrinuti da garderobni ormarići krase naše hodnike i čuvaju naše stvari. Donacije možete izvršiti bankovnim karticama putem online platnog sustava ili izravnom uplatom na žiro račun škole: (Adresa: Strmečka cesta 5a, 49244 Stubičke Toplice, IBAN: HR5323600001102094695, Zagrebačka banka d.d., Opis/naznaka: „Donacija“ i Vaš kontakt telefon ili e-mail) 

Julije Domac
Kristijan Oremuš
ŽELJKO BENGER
Branko Ferenčak
Anonimni donator
Zrinka Košić Bosnar
Sergej-Augustin Erdelja
Vlatka Cerovečki
Katarina Matuša-Ljolje
Ivana Benković
Dragutin Merlin
Marko Mlinarić
Udruga Hrvatska žena Općine Stubičke toplice
Dejan Hrastinski
Davor Gospočić
Lidija Ferenčak
Branka Domitrek
Društvo Naša djeca Stubičke Toplice
Jasna Baraba
Damir Benko
Mario Gmaz
Valentina Pilarić
Slivnjak Mišić
Stolarija Ćuk - Stubičke Toplice
Martina Jantol Županić
ANADORA NEKRETNINE
GORANA VUKIĆ
Nikola Zrinski
Caffe bar Don Corleone
Anonimni donator
Kristina Potočki
Zrinka Košić Bosnar
Elvis Jarebica
Tomislav Zrinski
Učenička zadruga Bobi
Marina Šturlan
DAMOS d.o.o.
KOMET 93 d.o.o.
MERLIN .
FERENČAK .
Peradarstvo Obrubić
MIRT .
JAMBREČINA .
Sitar Smetko
Krapinsko-zagorska županija
Antun Doko
"ŠĆUKANEC" ELEKTROINSTALATERSKO FRIZERSKI OBRT
Mirjana Lolić
EKO FLOR PLUS d.o.o.
Branka Mučnjak
PLIN-GRIJANJE-VODOVOD OREMUŠ
AUTOPRIJEVOZ I USLUGE RIOS
Općina Stubičke Toplice
Kristina Ljubić
Sabina Frgec
3.A razred
Iris Bosnar
POLIMONT Špičkovina

Donacija 30kn 30.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole u digitalnom obliku i objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole.

Doniraj 30.00 KN

Donacija 50kn 50.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole u digitalnom obliku, objavu Vašeg imena na darivateljskoj listi i didaktičko edukativnu slagalicu.

Doniraj 50.00 KN

Donacija 100kn 100.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole, objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole, a darovat ćemo Vam i tradicijsku lutku, rad naših učenika.

Doniraj 100.00 KN

Donacija 200kn 200.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole u digitalnom obliku, objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole kao i likovni rad učenika.

Doniraj 200.00 KN

Donacija 500kn 500.00 kn

Primit ćete na dar zahvalnicu škole u digitalnom obliku, objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole, a nagradit ćemo Vas i tradicijskim vezom učenika škole.

Doniraj 500.00 KN

Donacija 1000kn 1,000.00 kn

Primit ćete VIP ulaznice za brdsku auto utrku "Velika nagrada Stubičkih Toplica" (poklon AK Ina Delta), zahvalnicu škole u digitalnom obliku koju ćemo Vam dodijeliti prigodom Dana škole, objavit ćemo Vaše ime na darivateljskoj listi web stranice škole, školskom listu i u medijima. Darovat ćemo Vam i školski list Maksić te ulaznicu za utrku Snježne kraljice (poklon Općine Stubičke Toplice).

Doniraj 1,000.00 KN